Bom Group ‘Hoekse Ondernemer van het Jaar’

Bom Group ‘Hoekse Ondernemer van het Jaar’

Trots kunnen wij mededelen dat we gekozen zijn als ‘Hoekse ondernemer van het Jaar’ op het ondernemersgala de ‘Hoekse Ondernemer van het Jaar’.  Ieder jaar vindt op de laatste avond van november ‘Dé netwerkavond voor ondernemend Hoek van Holland’ plaatst. En elk oneven jaar wordt tijdens dit ondernemersgala de ‘Hoekse Ondernemer van het Jaar’ gekozen. Iedere ondernemer, winkelier of strandexploitant kan een collega ondernemer uit Hoek van Holland en/of de directe omgeving van Hoek van Holland nomineren. Samen met ‘Green Care’ en ‘Mijn Torpedoloods’ waren wij genomineerd, een pluim op ons afgelopen jaar!

Ook dit jaar hebben we weer meerdere prachtige projecten gerealiseerd en we zien deze prijs dan ook als beloning voor onze prestaties van afgelopen jaar. De All-Climate Greenhouse in het World Horti Center is een perfect voorbeeld van een van deze prestaties. Ook in het verschiet liggen mooie en uitdagende projecten op ons te wachten.

We kijken uit naar komend jaar en dit is een geweldige stimulans voor de toekomst. Wij willen graag iedereen bedanken die op Bom Group heeft gestemd!

IMG_3929.jpg

Publicatiedatum: 26 november 2019

Terug naar het nieuwsoverzicht