Organisatie

Al meer dan 50 jaar staat Bom Group bekend als  een vooruitstrevende kassenbouwer, die tal van baanbrekende technische innovaties introduceerde. Als specialist in kasconstructies, scherm- en klimaatsystemen levert het maatwerk voor hightech glastuinbouw, waar ook ter wereld. De projecten variëren van eenvoudige bedrijfsuitbreidingen tot complexe, grootschalige turnkey projecten. De organisatie bestaat uit ervaren specialisten en jong talent. Hun kennis en inzet staan garant voor gedegen maatwerk, dat vele jaren rendeert. 

Bom wereld

Kasexperts

Bom Group dankt haar reputatie aan ruim 50 jaar innoveren, experimenteren, samenwerken met andere specialisten en investeren in menselijk talent. Op dit stevige fundament heeft Bom Group zich kunnen ontwikkelen tot een van de grootste en innovatiefste kassenbouwbedrijven ter wereld.

Lees verder

Kwaliteit

Kwaliteit staat al 50 jaar centraal. Er wordt gewerkt volgens hoge standaarden, die zijn vastgelegd in gecertificeerde kwaliteitssystemen. Onafhankelijke auditoren toetsen periodiek of het bedrijf aan de eisen voldoet. Bom Group is gecertificeerd voor:
-    VCA**
-    ISO 9001
-    EN1090

Lees verder

Innovatie

Innovatie is de boodschap die Bom Group ten toon wil spreiden. Wij innoveren op basis van ontwikkelingen in de markt, die veranderen continue, hierdoor is de Research and Development afdeling constant in beweging. In deze dynamische sector is Bom Group altijd op zoek naar mogelijkheden om installaties of systemen technisch te verbeteren of verduurzamen. 

De constante zoektocht naar verbeteringen is wat Bom Group dagelijks bezighoud, om hierdoor een bijdrage te leveren aan de toekomst van de glastuinbouw sector.

Lees verder

Projectbegeleiding

Bij het ontwikkelen en realiseren van glastuinbouwprojecten  zijn vele disciplines en partijen betrokken.  Daarom ondersteunen wij onze opdrachtgevers van begin tot eind. Voor disciplines die Bom Group niet zelf in huis heeft, werkt het samen met vooraanstaande partners. Vanuit deze coördinerende rol zorgen wij voor een vlekkeloze projectrealisatie. 

Bom Group heeft continuïteit hoog in het vaandel staan en streeft naar langdurige relaties met haar klanten. Wij zijn een betrouwbare partner, die zijn afspraken nakomt!

Lees verder