Projectbegeleiding

Bij het ontwikkelen en realiseren van glastuinbouwprojecten  zijn vele disciplines en partijen betrokken.  Daarom ondersteunen wij onze opdrachtgevers van begin tot eind. Voor disciplines die Bom Group niet zelf in huis heeft, werkt het samen met vooraanstaande partners. Vanuit deze coördinerende rol zorgen wij voor een vlekkeloze projectrealisatie. 

Bom Group heeft continuïteit hoog in het vaandel staan en streeft naar langdurige relaties met haar klanten. Wij zijn een betrouwbare partner, die zijn afspraken nakomt!

Begeleiding

Financiële haalbaarheid

begeleiding-financiele-haalbaarheid.jpg

Grootschalige tuinbouwprojecten brengen financiële vraagstukken met zich mee. Op voorhand is duidelijkheid nodig over de projectkosten, verwachte opbrengsten en het uiteindelijke rendement.

Bom Group heeft goede relaties met financiële instellingen en experts die de glastuinbouw kennen en wereldwijd opereren. Wij brengen opdrachtgevers desgewenst met hen in contact. Zij kennen de wegen naar subsidieregelingen en mogelijke investeringspartners.

Educatie

begeleiding-educatie.jpg

De medewerkers van de Bom Group zijn ervaren en creatief, hierdoor zijn ze in staat om projecten op maat te realiseren. Om deze lijn door te zetten bied Bom Group traineeships voor nieuwe medewerkers. Om niets aan het toeval over te laten wordt jong talent intern opgeleid door ervaringsdeskundigen, dit maakt Bom Group tot een divers, flexibel maar vooral sterk team.

Teeltmanagement

begeleiding-teeltmanagement.jpg

Teeltmanagement is een cruciale factor tot succes, het leidt tot hogere kwaliteit en meer productie per vierkante meter. Het netwerk van Bom Group, voorzien van specialisten en experts, kan hulp bieden op het gebied van teelt. Wij brengen u graag met de juiste mensen in contact. 

Marketing

Marketing.jpg

Het aantal bedrijven stijgt jaarlijks, het is daarom belangrijk om je te onderscheiden van de concurrentie. Ook wordt het bereik vergroot door het gebruik van marketking, ‘the sky is the limit’. Hiervoor is enige kennis van marketing en contacten in de afzetmarkt wel vereist. Om de onderneming ,enigszins, op weg te helpen kunnen wij een beroep doen op ons netwerk. Dit is één van de services die wij aanbieden.

Kom meer te weten over onze: