Kasexperts

Bom Group dankt haar reputatie aan ruim 50 jaar innoveren, experimenteren, samenwerken met andere specialisten en investeren in menselijk talent. Op dit stevige fundament heeft Bom Group zich kunnen ontwikkelen tot een van de grootste en innovatiefste kassenbouwbedrijven ter wereld.

Kasexperts

Kennis

kasexperts-kennis.jpg

Bom Group is in 1966 opgericht door Piet Bom. Hij combineerde technisch vernuft met een scherp oog voor menselijk talent en de kracht van teamwork. Deze kwaliteiten zijn stevig verankerd in de bedrijfscultuur. Zij verklaren de gestage stroom van innovaties waarmee Bom Group de hightech glastuinbouw mede heeft vormgegeven. Investeren in kennis en competenties vinden wij nog steeds een cruciale succesfactor.

Ervaring

kasexperts-ervaring.jpg

Ieder project is uniek. Na 50 jaar bouwen aan meer dan 1.000 projecten wereldwijd, weet Bom Group dat als geen ander. Die schat aan ervaring vormt de basis voor innovatie, efficiëntie en kwaliteit. Én voor de samenwerking die nodig is om projecten tot een succes te maken, vanaf de ontwerpfase tot en met oplevering en nazorg. Samen met haar opdrachtgevers en projectpartners bouwt Bom Group dagelijks nieuwe ervaring op.

 

Samenwerking

kasexperts-samenwerking.jpg

Als specialist in kassen, scherm- en klimaatsystemen voert Bom Group een brede portfolio en is het een logische keuze als (hoofd)aannemer van projecten. Samenwerken met andere disciplines en leveranciers is echter onmisbaar om projecten gedegen voor te bereiden en uit te voeren. Bom Group werkt samen met betrouwbare partners, die hun sporen in de glastuinbouw ruimschoots hebben verdiend. Deze variëren van specialisten in klimaatregeling, interne transportsystemen, groeilicht, energie- en watertechniek tot financiers, bedrijfskundigen, teeltbegeleiders en marketingspecialisten. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden kan Bom Group opdrachtgevers van a tot z ontzorgen.

Projectmanagement

kasexperts-projectmanagement.jpg

Hightech glastuinbouwprojecten vereisen een heldere organisatiestructuur, een vooruitziende blik en een strakke regie. Dit is hét domein van Projectmanagement, dat desgewenst ook als afzonderlijke dienst wordt aangeboden. De projectmanagers van Bom Group vormen de spin in het web van de projectorganisatie, vanaf het eerste ontwerp tot en met de oplevering. Het ontzorgen van opdrachtgevers is voor hen een tweede natuur.

Jong talent

kasexperts-jongtalent.jpg

Het team van Bom Group is ervaren, gedreven en innovatief. Jong talent is wat het team compleet maakt. Kijkend naar de toekomst is het belangrijk om de nieuwe generatie te laten participeren in het bedrijf. Door de mix van ervaring en jong talent, die elkaar constant aanvullen, ontwikkelt Bom Group zich tot een excellerende organisatie. De toekomst veilig stellen om zo nog jaren verantwoordelijk te zijn voor het bouwen van innovatie tuinbouwprojecten is onze missie.

Kom meer te weten over onze: