Bom Group is trotse partner en medeoprichter van Dutch Greenhouse Delta (DGD).

Bom Group is trotse partner en medeoprichter van Dutch Greenhouse Delta (DGD).

Samen met de Dutch Greenhouse Delta partners bundelen we de krachten om de megasteden van morgen te voeden. De Dutch Greenhouse Delta biedt totaaloplossingen voor complexe grootschalige tuinbouwprojecten. Samen met andere high-end tuinbouw leveranciers zijn wij altijd op zoek naar nieuwe kansen in uitdagende landen.

Even terug in de tijd..

Dutch Greenhouse Delta (DGD) is in 2017 ontstaan ​​toen Bom Group, Priva, KUBO en Certhon de krachten bundelden. Het begon op initiatief van Sjaak van der Tak, toen nog burgemeester van het Westland. Zijn idee was om de glastuinbouw als merk op de markt te brengen. Tegenwoordig heeft DGD twintig trotse en zeer vooruitstrevende partners die samen één doel hebben; de megasteden van de toekomst te voeden.

Omdat projecten hedendaags steeds groter en complexer worden en het tegenwoordig niet alleen meer het bouwen van een beschermde teeltomgeving is, is het van belang om een goed netwerk te hebben. Klanten bij dergelijke projecten zijn vaak overheden of overheidsgebonden organisaties. Deze partijen vragen om een andere aanpak. De Dutch Greenhouse Delta heeft samen met de Greentech en het World Horti Center een goeden driehoek in handen. Het uiteindelijke doel is om van deze gouden driehoek een gouden cirkel te maken!

DGD.jpg

Dutch Greenhouse Delta

Dutch Greenhouse Delta vertegenwoordigt de kracht van de Nederlandse tuinbouwsector. DGD biedt oplossingen voor de productie van vers voedsel en bloemen. Dutch Greenhouse Delta is uw partner voor complexe grootschalige tuinbouw projecten. De Dutch Greenhouse Delta-propositie bestaat uit technologie, leveringen, kennis en diensten die gemeenschappelijke groei mogelijk maken.

De wereld moet worden gevoed

De wereld moet de komende 40 jaar meer voedsel produceren dan alle boeren wereldwijd de afgelopen 8000 jaar hebben geoogst. Dit is een enorme uitdaging die we alleen samen kunnen aanvliegen

Groter rendement, kleinere voetafdruk

De technologie en kennis van de partners van Dutch Greenhouse Delta stelt ondernemers in het buitenland in staat om ongekende productie, opbrengsten en kwaliteit te ervaren met minimaal gebruik van grondstoffen water en arbeid.

Gezondheid en geluk

Met topkwaliteit groenten, planten, bloemen en zelfs plantaardige medicijnen draagt ​​Dutch Greenhouse Delta bij aan de gezondheid en het welzijn van de wereldgemeenschap.

Samen nieuwe wegen inslaan is de slogan van Dutch Greenhouse Delta; en als Bom Group zijn we een trotse partner en medeoprichter van de Dutch Greenhouse Delta.

DGD Mike, Rutten.jpeg

https://www.dutchgreenhousedelta.com/

Publicatiedatum: 14 juli 2020

Terug naar het nieuwsoverzicht