Kwaliteit

Kwaliteit staat al 50 jaar centraal. Er wordt gewerkt volgens hoge standaarden, die zijn vastgelegd in gecertificeerde kwaliteitssystemen. Onafhankelijke auditoren toetsen periodiek of het bedrijf aan de eisen voldoet. Bom Group is gecertificeerd voor:
-    VCA**
-    ISO 9001
-    EN 1090

Kwaliteit

Research & Development

kwaliteit-eigen-ontwikkeling.jpg

Innovatie loopt als een rode draad door de geschiedenis van het bedrijf. De afdeling Research & Development werkt continu aan nieuwe technologische oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen. Het is één van onze kernkwaliteiten.

 

Productie in eigen beheer

kwaliteit-productie-in-eigen-beheer.jpg

Bom Group heeft de productie van kasconstructies, scherm- en klimaatsystemen zelf in de hand. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van levertijden van derden en kunnen wij bijzondere aanpassingen direct doorvoeren. Dit geeft maximale grip op voortgang en kwaliteit en  maakt ons tot een betrouwbare én flexibele partner.

Samenwerking

kwaliteit-samenwerkingen.jpg

Bom Group bestaat uit drie disciplines, te weten, kasconstructie, scherm- en klimaatsystemen. Door een combinatie van de drie onderdelen kan Bom Group een totaal project opleveren, voorzien van de laatste technologieën. Door het bundelen van deskundigheid en ervaring is het voor Bom Group mogelijk om in elke klimaatzone ter wereld te opereren.

 

Kom meer te weten over onze: