FlowerBoostChallenge

IMG_0093.JPG

Toen wij werden uitgedaagd voor de Flowerboostchallenge door Hortilux Schreder was er geen twijfel mogelijk.. Challenge Accepted! Wij bedanken Hortilux dan ook voor de nominatie en steunen dit initiatief van Lex van der ende uiteraard voor de volle 100% om onze tuinbouw sector een hart onder de riem te steken. In deze moeilijke en onvoorspelbare tijden van het Corona virus vinden wij als Bom Group het belangrijk om de spirit hoog te houden maar ook zeker onze creativiteit nooit te verliezen!

IMG_0090.JPG

Al snel gingen wij over tot actie en na enig overleg kwamen de kwekerijen Batist Gerbera en Michel Grootscholten Chrysanten uit de hoge hoed! Zeer mooie en vakkundige bedrijven met een hoge kwaliteit bloem die met passie is geteeld van begin tot eind. De schitterende boeketten werden verheugd bezorgd bij Humanitas Bertus Bliek. Het zorghuis kampt met veel extra zorgen deze periode en verdiende het daarom om in het zonnetje gezet te worden net als alle duizenden kanjers in de zorg.

 

IMG_0084.JPGIMG_0071.JPG

Daarnaast was er aandacht #BuyFlowersNotToiletPaper zoals te zien is in het onderstaande filmpje. Wij hebben ons steentje bijgedragen en willen graag deze gelegenheid aangrijpen om de volgende bedrijven te nomineren. Wij nomineren VB Group, Quintall en Tebarex voor de #FlowerBoostChallenge en wensen hen veel succes!

Namens alle collega’s van Bom Group aan iedereen; Blijf gezond, houd je aan de regels en samen overwinnen we dit! 

Met fleurige groeten,
Team Bom Group!

Publicatiedatum: 20 maart 2020

Terug naar het nieuwsoverzicht