Walter Bruins Slot nieuwe Operationeel Directeur (COO) bij Bom Group

Walter Bruins Slot nieuwe Operationeel Directeur (COO) bij Bom Group

Bom Group heeft haar organisatie versterkt. Per 1 juli is Walter Bruins Slot in dienst getreden als COO bij Bom Group. Walter heeft een ruime en brede ervaring opgedaan binnen de bouw, productie-industrie en offshore sector.

Met de technische achtergrond en ervaring binnen verschillende branches en functies heeft Walter een breed referentiekader wat voor het invullen van deze uitdagende functie binnen de internationale glastuinbouw zeer gewenst is.

In de functie van COO is Walter Bruins Slot verantwoordelijk voor alle operationele en dus uitvoerende processen binnen Bom Group; van werkvoorbereiding, productie, logistiek tot uitvoering en oplevering van kleine en grote, van simpele tot zeer ingewikkelde en innovatieve projecten in elke klimaatzone en elk continent. Een zeer dynamische en brede uitdaging die Walter met het gehele team van Bom Group verder zal gaan oppakken.

“Bom Group is een vooraanstaand Turnkey partner in de markt en behoort tot één van de meest innovatieve glastuinbouw bedrijven. De manier waarop Bom Group zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld, hoe zij zich profileren en hoe zij samenwerkingen aangaan om gezamenlijke versterking te zoeken spreekt mij heel erg aan. Het is een fantastische uitdaging om hieraan te mogen meebouwen. Samenwerken aan projecten waarop wij en Nederland als kennisland, trots op mogen zijn. Het is voor mij een eer hier onderdeel van te kunnen en mogen zijn!’’ aldus Walter Bruins Slot.

Het aantreden van Walter is een grote stap in opvolging van de huidige COO binnen Bom Group, Rob Grootscholten, die in 2021 zijn functie zal neerleggen na een dienstverband van ruim 43 jaar. Ook hiermee laat Bom Group zien dat zij zeer bewust bezig zijn met de organisatie en de toekomstige ontwikkelingen binnen het bedrijf en binnen de branche.

Walter Bruins Slot 2.0 (Jeff).png

Publicatiedatum: 24 juli 2020

Terug naar het nieuwsoverzicht